Case Study: Business Development Bank of Canada

BDC, the Business Development Bank of Canada, wanted its new Montreal headquarters to be a place for what it calls “social collisions” — areas that invite collaboration and knowledge sharing among team members. AVI-SPL’s design and integration work aligned with BDC’s desire to work in spaces that inspire collaboration and lead to improved innovation.

The new headquarters now has areas that promote entrepreneurship among its employees and offer its clients a space where they can interact with their representatives while collaborating over shared content. And those in the head office can quickly and easily connect with colleagues at other branches for video collaboration and content sharing.

Your company may have discovered that its current collaboration solutions aren’t delivering the expected user experience or needed outcomes. I encourage you to take a look at this case study and see what’s possible.

Read the BDC case study >

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *